Nieuws !!


Vakantie 2016
We sluiten ook dit jaar niet volledig tijdens de vakantieperiode. De geplaatste orders zullen twee maal per week (op dinsdag en vrijdag) worden overgedragen aan NLpost.
In 2016 valt deze periode tussen 25 Juli tot en met 14 augustus. Wij vragen hiervoor uw begrip en wensen ook U hele zonnige dagen toe.


Nieuwe locatie per 1 September 2016.

Per 1 september zullen we een nieuwe locatie in gebruik nemen in Grijpskerk. 
Eindelijk alles onder één dak zal ook inhouden dat we efficiënter en effectiever met onze tijd kunnen omgaan. 
Natuurlijk hopen we ook de logistieke vertragingen hiermee op te lossen.


Vakantie 2015
Ook wij nemen vanaf 21 Juli tot en met 11 augustus enige tijd rust om tijd en energie in ons gezin te kunnen investeren. We sluiten niet volledig maar zullen twee maal per week uitleveren aan NLpost.
Voor bestellingen geplaatst in deze periode heeft dit het gevolg dat we deze mogelijk vertraagd uitleveren. Wij vragen hiervoor uw begrip en wensen ook U zonnnige dagen toe.


Verzendmethode Brievenbuspakket !
Uw kleinere producten die in een bubbeltjesenveloppe passen met de maximale afmetingen van 38cm x 26cm x 3,2cm en met een maximaal gewicht van 2Kg, kunnen als brievenbuspakket worden verzonden. 
Hierdoor wordt een kleine bestelling van onderdelen die door de brievenbus passen en voor deze verzendmethode geschikt zijn aantrekkelijker gemaakt. 
De "Post & Packagekosten" van een brievenbuspakket* bedragen € 4.95 per zending.

* Indien een zending als brievenbuspakket is geselecteerd en niet voldoet aan de criteria voor brievenbuszending dan zullen zijn deze als pakket versturen, nadat de hieraan verbonden extra kosten zijn voldaan. 


Blikseminslag met schade aan apparatuur .

Sinds zondagochtend 11:20uur zijn wij als gevolg van een blikseminslag onthand door het ontbreken van internet.
Zie  rtvnoord.nl/
Inmiddels is maandagochtend een begin gemaakt met het herstel en kan er (zeer beperkt) weer gewerkt worden.
Wij hopen op uw begrip en hopen aanstaande donderdag weer volledig operationeel te zijn.


Uitlevering Zomerperiode 2014 (week 29 t/m week 33)
Om niet te verworden tot "de man die op zondag het vleesch snijd" nemen we gedurende de zomer de gelegenheid om tijd door te brengen met ons gezin.
Hierdoor kan het voorkomen dat pakketten minder frequent en dus snel worden verstuurd. 
Hiernaast zijn de openingstijden aangepast.

14 Januari   10:00uur   -  Helaas is de werkcomputer gisteravond gecrasht.  We hebben dus ook geen toegang tot de bedrijfsemail account etc.  !!
We hopen vandaag in de loop van de dag weer volledig online te zijn om de betalingsstatussen ed te kunnen uitlezen en onze bestellingen te kunnen uitleveren. 
 

Uitlevering week 01-2014 
vanaf 2 januari 13:00uur zijn we regulier bereikbaar en worden de bestellingen die in week 52 zijn geplaatst door ons worden verwerkt.
Aangezien de meeste van onze toeleveranciers gesloten waren vanaf 24 dececember is het mogelijk dat niet alle delen voorradig zijn. 

 

Verzendkosten verlaagd !
Gisteren kregen we verheugend nieuws van onze verzendservice. Door contractvernieuwing zijn de tarieven voor het verzend van een pakket gedaald.
Natuurlijk berekenen ook wij dit direct door aan onze klanten.
Verzendkosten Nederland; was € 7.95  wordt nu € 7,50
Verzendkosten Duitsland, Belgë, Luxemburg & Frankrijk was € 17.50 en wordt nu € 15,95
Verzendkosten Denemarken, Zweden, Noorwegen & Finland was € 19.50 en wordt nu € 18.50

 

Uitlevering Week 32 & Week 33
In week 32 (5 -10 augustus) en week 33 (12 - 17 augustus) zullen bestellingen mogelijk met een vertraging worden uitgeleverd. 
Ook de telefonische bereikbaarheid is beperkter dan U van ons gewend bent.  Natuurlijk zijn we per email regulier te bereiken.

 

2 mei 2013 - Implementatie nieuw verzendsysteem.
Wij zijn continu bezig zijn om het serviceniveau voor de klant te vergroten. Daarom hebben we, vanaf 1 mei 2013, de wijze van verzenden gewijzigd. Van alle pakketten ontvangt u vanaf 1mei automatisch een email van KreidlerService met daarin een link voor de Track&Trace code. Hierdoor kan de zendig door de klant zelf gevolgd worden tot aan de voordeur. PostNL blijft de pakketten voor ons vervoeren en bezorgen.
 

28 April 2013 - Kroningsdag sluiting 30 April 2013
Op dinsdag 30 april aanstaande zijn wij in verband met de Koninginnedag / Kroningsdag gesloten.
Heeft u echter dringend onderdelen nodig? Neem dan aub even telefonisch contact op voor een afspraak! 


23 april 2013 - Vertraging uitlevering bestellingen
.
Door een Hard-disk crash van een werkstation is er vertraging opgetreden in de uitlevering van bestellingen. 

 

5 April 2013 -  Storing iDeal door DDoS aanval op ING servers
Als gevolg van een DDoS aanval op de servers van ING is er een storing in de iDeal betalingen opgetreden. Hierdoor hebben we  sinds 4 april een klein deel van de pakketten niet kunnen frankeren en uitleveren. We hopen en verwachten dat deze situatie in de loop van het weekend opgelost zal zijn door de ING.

 

5 April 2013 - Aangepaste postbezorging rondom de Feestdagen!
Op de onderstaande dagen zal er geen bezorging van pakketten plaatsvinden, zullen er geen pakketten afgehaald worden en zijn de PostNL vestigingen gesloten:
- Dinsdag 30 April  (Kroningsdag)
- Donderdag 9mei (Hemelvaart)
- Maandag 20 mei (2de Pinksterdag)

 

21 Maart 2013 - 2Jaar KreidlerService Webshop !!
op 20maart 2011 zaten we in spanning te wachten tot het moment dat de nieuwe website en tevens webshop online zou worden gezet.
Om dit te vieren een aanbieding voor de vaste klanten en leden van kreidler.nl
Bestel art 45.16.80 in de shop en ontvang van ons de verzendkosten terug op je bankrekening !! http://www.kreidlerservice.nl/?523,45.1 ... -motorblok  De afmetingen van deze schitterende poster zijn 60cm x 74cm (A1 formaat !!)

 

2 Januari 2013 - Wij wensen u het allerbeste voor 2013 & natuurlijk vele veilige kilometers op uw KREIDLER !!

 

23 December 2012 - Wij zijn gesloten vanaf 24december tot en met 2 januari 2013.  Bestellingen geplaatst op of na 24 december worden op 3 januari 2013 uitgeleverd.
 

 

26 november 2012 - Er zijn enige verbeteringen doorgevoerd in ons ordersysteem en de webshop is geoptimaliseerd.

 

10 november 2012 - Aankomende maandag 12 & dinsdag 13 november zijn we gesloten. Vanaf woensdag 14 november zijn we weer 200% beschikbaar.

 

10 oktober 2012 - Per 1 november as worden de winteropeningstijden weer van toepassing. Zie hiervoor het menu Openingstijden.

 

3 oktober 2012 - In verband met de uitvaart van KCNN clublid Doên Adema zijn wij zaterdag 6 oktober aanstaande de gehele dag gesloten. Tevens zijn wij telefonisch de gehele dag niet bereikbaar. Wij rekenen hiervoor op uw begrip.
 

20 september 2012 - NLPost Online Verzendservice ondervindt momenteel problemen met de printservice. Bestellingen worden normaal verwerkt, indien het printen niet direct lukt adviseren we dit later nogmaals te proberen. Excuses voor het ongemak.

 

18 september 2012 - Diverse domeinnamen "geredirect" naar de hoofdwebsite van KreidlerService. Back-up Server voor de webshop geinstalleerd en voorbereidingen getroffen om de prijswijzigingen door te voeren als gevolg van de aankomende BTW diefstal per 1 oktober door onze geachte overheid.
  

19 augustus 2012 - Verzendoptie "brievenbuspost" is door ons helaas verwijderd als vervoersmogelijkheid. 
Bij deze optie was de status van goederen niet met eenTrack&Tracecode te volgen via de website van PostNL. Dit is de reden waarom we hebben besloten deze optie te verwijderen.
Groot voordeel voor zowel de ontvanger als de afzender is dat nu altijd duidelijk is waar de zending zich op dat moment bevind.

Clubkorting in de invoeringsfase!
De komende weken zullen we beginnen met het aanpassen van de prijzen in de webshop. Deze speciale prijzen gelden voor de mensen die gebruik gaan maken van deze exclusieve Club Kortingsregeling*. Onze toch al scherpe prijzen zullen exclusief voor hen nog scherper worden.
* Om gebruik te kunnen maken van deze regeling moet U aangesloten zijn bij een bromfietsclub die de Club Kortings overeenkomst heeft afgesloten met Kreidler Service.
Ook is het noodzakelijk dat U een gebruikers-account heeft aangemaakt en dat U als gebruiker bent ingelogd op onze website. ( De betreffende account is slechts te gebruiken vanaf één vast IP-adres)

 

13 juni 2012 - Rubriek "kabels" toegevoegd en diverse gas-, koppelings- en remkabels opgenomen in het assortiment

 

6 juni 2012 - Aanstaande maandag 11 juni 2012 zullen wij als gevolg van familie-omstandigheden de gehele dag niet bereikbaar zijn en geen orders uitleverenVanaf dinsdag 12 juni zijn we weer bereikbaar en hervatten we onze werkzaamheden.

 

26 december 2011 - We zijn weer volledig telefonisch bereikbaar.

 

21 december 2011 - Momenteel niet mobiel bereikbaar bij bellen met een mobieltje
Door een fout bij de telefoonprovider zijn we sinds 19 december jongstleden bij bellen via een mobiel nummer niet te bereiken op ons mobiele telefoonnummer. U krijgt de mededeling dat het nummer niet (meer) in gebruik is.
Vreemd genoeg zijn we wel te bereiken als u het nummer vanaf een vaste lijn zult bellen.
Onze telecom provider heeft een onderzoek ingesteld en hoopt de fout zsm te herstellen.
Voor direct contact moeten we u momenteel helaas adviseren dit vanaf een vaste lijn te doen of verwijzen naar het contactformulier op deze site.
 

18 november 2011 - Speciale aanbieding leden Kreidler Club Noord Nederland
Exclusief voor de leden van Kreidler Club Noord Nederland hebben we een actie op poten gezet voor het boek "Kreidler in Nederland"
Door een gezamelijke inkoop van dit boek ontvangen de KCNN leden bij Kreidler Service 40% korting op winkelprijs van € 29.95 (ex. verpakking- & verzendkosten) 
KCNN leden betalen hierdoor bij Kreidler Service slechts €18,50 voor dit schitterende boek met "175 pagina's op A4 formaat, unieke foto's en verhalen over Kreidler, de beste brommer van Nederland" .

 

10 september 2011 - Verbouwingstraject opgestart.
Het voorbereidend bouwkundige traject om de huidige locatie aan te passen aan het veranderende gebruik is in gang gezet.
Binnen het bestemmingsplan zijn er voldoende mogelijkheden om de locatie aan te passen. Werkplaats en magazijn zullen in dit plan worden losgekoppeld en het vloeroppervlak van beiden wordt in m² verdubbeld. 
Op dit moment wordt er een tijdelijke locatie gezocht voor huisvesting van het magazijn.
Ook op de winkellocatie vinden veranderingen plaats. Het betreffende pand is per 1 september van eigenaar gewisseld en wordt momenteel volledig verbouwd. Wanneer deze locatie (weer) ingebruik genomen kan worden is onduidelijk. De voorlopige indicatie is voorjaar 2012.
 

21 maart 2011 - Lancering nieuwe website met webshop
Hierbij lanceren we de nieuwe website met shop voorzien van MultiSafepay betaalsysteem.
In de afgelopen maanden getest en in orde bevonden door leden van het Kreidler Service Testteam. Dat we daarbij niet over één nacht ijs gaan mag duidelijk zijn.
De komende tijd zal voornamelijk gebruikt worden om het artikelbestand over te zetten naar de webshop. 
 

Wijziging openingstijden per 1 november 2010.
De openingstijden van de werkplaats zijn aangepast.
• Maandag: Gesloten
• Dinsdag: Gesloten
• Woensdagavond 19:00 -22:00uur
• Donderdag: Gesloten
• Vrijdagavond: 19:00 - 22:00uur
• Zaterdag op afspraak.

De werkplaats blijft voorlopig op het bekende adres gevestigd !

 

mei 2009. RVS tellerranden voor de VDO tellers ( Artikel 27.78.88 )

Na een periode van ontwikkelen en testen nu beschikbaar. Goed passende RVS tellerrandjes voor de VDO tellers van 85mm!!
Deze randen zijn gemaakt van RVS316 en in een hoogglans gepolijst zodat de kleurechtheid heel dicht bij de originele Chroom uitvoering komt.
RVS heeft het grote voordeel dat de glans snel terug is te halen en je hebt nooit meer roestende randjes in je cockpit.

Kosten van de losse RVS rand zijn 17,50 per stuk. 
Het verwijderen van de oude rand, het monteren van de RVS rand en het felsen van de rand kost  € 35.- per teller. *

* RVS is stug en hard materiaal. Zelf persen van de ring garandeerd niet het optimale resultaat dat wij bereiken met onze speciale persmal.

 

Kreidler Service  "Haal & breng" dienst.

Wij hebben een haal- en brengservice voor reparatie en onderhoudsklussen. Hiervoor gelden een aantal spelregels die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn:

  1. De service wordt op afspraak verleend.
  2. Middels het maken van een afspraak, gaat de klant akkoord met de voorwaarden.
  3. Als klant wordt diegene aangemerkt die de afspraken met Kreidler Service maakt.
  4. Persoonlijke gegevens door de klant verstrekt, zal strikt vertrouwlijk mee worden omgegaan.
  5. Als begin- en eindpunt voor de kilometer berekening van de haal- en brengservice service wordt Grijpskerk aangehouden.
  6. De haal- en brengservice is gratis voor onderhoud- en reparatieklussen die door de klant gegund worden aan Kreidler Service.
  7. Als het onderhoud of de reparatie uiteindelijk, om welke reden dan ook, niet wordt gegund aan Kreidler Service, wordt aan de klant de gereden kilometers in rekening gebracht. Hiernaast wordt alsnog een te bepalen bedrag aan de klant in rekening gebracht voor de tijdsduur die het halen en/of brengen heeft gekost.
  8. Met inachtneming van bovenstaande geld nog de volgende kilometerbegrenzing voor de service: Tot 50Km ( retour ) is de service gratis.
  9. Bij opdrachten beneden € 75.- worden de extra gereden kilometers aan de klant doorberekend. Bij opdrachten boven € 150.- is de service gratis met een maximum van 100Kilometer.

Kreidler Service Zoekopdracht

U kunt bij Kreidler Service een zoekopdracht voor gebruikte "original Kreidler-teile"  plaatsen.
Wij beschikken over goede contacten met een aantal hobbyisten en handelaren die regelmatig "partijen schadebromfietsen en opknappers" inkopen. 
Niet alle "Original Kreidler-teile" zijn op afroep leverbaar, een levertijd hiervoor is mogelijk. 
 

------------------------------------------------------------------------

December 2004 - de website wordt on-line geplaatst.

Augustus 2004 - Eigen fotocollectie geimplementeerd in de site. Fotowerk van de beschikbare onderdelen worden in de loop der tijd ingevoegd aan de onderdelenlijsten.

Juli 2004 - Definitieve opzet van de website inclusief verbeterde overzichtslijsten en in de site geimplementeerde zoekfunctie wordt gepresenteerd. Eigen fotocollectie moet worden aangelegd (in de testfase is o.a. gebruik gemaakt van diverse beschikbare foto's van het internet.

Juni 2004 - Website Kreidler Club Noord Nederland verhuisd naar eigen domein. www.kreidlerclubnoord.nl . De eerste opzet voor de Kreidler Service website wordt getest in de praktijk, door een selecte groep gebruikers. Vormgeving en lay-out worden goed ontvangen, overzichtslijsten, snelheid en zoekfuntie zijn genoemde verbeterpunten.

2004 Kreidler Service is dmv inschrijving bij de KvK te Groningen daadwerkelijk een geregistreerde onderneming geworden.

2003, Maart. Besloten wordt om de privéverkoop van onderdelen geen onderdeel te laten uitmaken van Kreidler Club Noord Nederland. "Kreidler Service Noord" wordt in november omgedoopt naar Kreidler Service Grijpskerk / Nederland.
De doelstellingen blijven ongewijzigd.

2000, Aug. "Kreidler Service Noord" opgestart als een werkonderdeel / ledenservice van Kreidler Club Noord Nederland. Doelstelling is ondersteunend advies & informatie, sleutelhulp en goede onderdelen voor een acceptabele prijs te verzorgen.